Kajak längs Stenkusten, eller kanske bara en tur
i viken?

Maven erbjuder Kajaker för uthyrning, Kappelshamnsviken erbjuder unika paddelvatten i underbar natur inramad av vakra stenstränder till dramatiska klippformationer. Chansen är stor att ni får se Havsörn närmare Hallshuk!
Våra havskajaker är relativt stabila. Det finns möjlighet att ta med packning i alla våra kajakmodeller.

K1 kajak

Pris K1: från 385 kr -5h, 585 kr 5-10h, Stuggäst har 20% rabatt på priset. 

K1: Frontier voyager är lika bra för touringpaddlare såväl som nybörjare och adrenalinsökare. Skrovet är designat med rocker för att du skall kunna hantera mer utmanande sjöförhållanden. Den initiala stabiliteten är hög och ger en säker känsla. Detta är en tuff kajak tillverkad av högdensitetspolyeten. Däcket är utrustat med en rund oval och en dag-lucka. Alla kajaker är utrustade med infällbara skädda eller infällbar skädda/roder som alternativ.  Vill du paddla med barn eller tillsammans med någon har vi en dubbel kajak.

K2 kajak

Pris K2: från 590 kr -5h, 790 kr 5-10h, Stuggäst har 20% rabatt på priset. 

K2: LIFESTYLE DUO PE Denna dubbelkajak är designad för att vara en smidig nybörjarkajak med fokus på stabilitet. Trots detta så glider den väldigt lätt genom vattnet. Sittbrunnarna är väl tilltagna vilket underlättar i och ur stigning ur kajaken

Bra att veta när du hyr och paddlar kajak

I hyran ingår förutom kajak även paddel, flytväst, kapell. 
Kläder: Gärna snabbtorkande material, badshorts eller liknande rekommenderas. Barfota eller lätta skor på fötterna. Glöm inte solskyddsfaktor och en bra hatt!  

Ta med: Extra ombyte, handduk, solskyddsfaktor, vatten och eventuellt matsäck.
Tänk på: Håll dig så nära land att du kan simma tillbaka. 
Paddling sker under ditt eget ansvar och på egen risk. Hyrd utrustning skall återlämnas i ursprungligt skick och antal. Vid skada eller förlorad utrustning är kunden ersättningsansvarig. Om du inte, av olika skäl, kan återvända till upptagningsplatsen kan vi hämta dig i mån av resurser och mot ersättning enligt ordinarie timtaxa (550:-/tim). Vi har en ansvarsförsäkring men den täcker tyvärr inte våra gäster. Kolla din hemförsäkring!

Boka gärna någon dag före, senast kl 16.00 dagen innan. Kajakerna har små vagnar som gör att du lätt kan rulla ner dom till havet.
Bokning sker på 0708 697850 eller mail stefan@maven.se